BinnenKijken Bij Bedrijven: 13 t/m 18 juni

Zoek je een leuke baan, werkervaringsplaats of stage? Schrijf je kosteloos in voor BinnenKijken Bij Bedrijven van 13 t/m 18 juni en kijk of er een leuke match ontstaat!

Afbeelding
Flyer BinnenKijken Bij Bedrijven- Doe ook mee!

BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is hét event voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Van 13 t/m 18 juni 2022 openen de mooiste bedrijven en organisaties in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen weer hun deuren voor binnenkijkers: mensen die een (nieuwe) baan willen, denken aan een carrièreswitch of een stageplaats zoeken. Heb je interesse, schrijf je dan kosteloos in via www.binnenkijkenbijbedrijven.nl Dat kan nog tot 12 juni. 

Feestelijke opening
Op 13 juni is er een feestelijke opening op de Markt in Gouda. Een centrale plek die goed past bij de beroepsgroep horeca die deze editie extra in de schijnwerpers staat. Het wordt een dag vol leuke demonstraties, workshops en speeddates tussen werkgevers en werknemers waar hopelijk veel mooie matches ontstaan.

Meedoen is makkelijk

  1. De deelnemende bedrijven stellen zich op de website van BinnenKijken Bij Bedrijven aan je voor, vertellen welke vacatures ze hebben en wanneer je welkom bent.
  2. Ben je geïnteresseerd in één of meerdere vacatures, werkervaringsplaatsen of stageopdrachten? Meld je dan aan bij het bedrijf of de bedrijven van je keuze.
  3. Je ontvangt bericht van de bedrijven zelf. Ieder bedrijf organiseert namelijk zijn open dag(en) anders. Er worden rondleidingen en presentaties gegeven, maar ook speeddates en één-op-één-gesprekken georganiseerd.
  4. Zet de datum van de open dag(en) in je agenda. (Ben je onverwachts verhinderd? Meld je dan even af bij het bedrijf.)
  5. Kijk regelmatig op de site, want iedere dag komen er weer nieuwe bedrijven (en dus nieuwe mogelijkheden) bij!
  6. Ontdek op je afspraak of er een match is.

WerkgeversServicepunt Midden-Holland
Het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland stimuleert werkgevers om op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier te ondernemen om méér mensen in de arbeidsmarktregio aan het werk te helpen én te houden.
Alle scholieren, zij-instromers en werkzoekenden