Guido Eggermont per 1 oktober algemeen directeur Ferm Werk

Per 1 oktober aanstaande treedt Guido Eggermont na een interim periode in vaste dienst als algemeen directeur van Ferm Werk.

Eind augustus 2021 kwam Guido Eggermont als interim-directeur in dienst bij Ferm Werk. Het Dagelijks Bestuur en Managementteam vinden dat hij zijn werk uitstekend gedaan heeft. Hij heeft de bestuursopdrachten goed afgerond en laten zien dat hij in staat is de organisatie goed te leiden. Het bestuur ziet de afgelopen 10 maanden dan ook als een mooie ‘proefperiode’, waar zij heel tevreden op terugkijken. Op basis daarvan is dhr. Eggermont gevraagd of hij zijn interim positie wilde omzetten in een vaste aanstelling. Hij heeft dit geaccepteerd en is dus met ingang van 1 oktober interim af.

Het Dagelijks bestuur:

Wij zijn blij dat Guido zo betrokken is geraakt bij Ferm Werk en dat hij in dienst wil treden als algemeen directeur. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en wensen hem veel succes! 

Guido Eggermont:

Ik ben blij en vereerd dat het bestuur van Ferm Werk heeft besloten om mij de kans te geven om in dienst te treden van Ferm Werk. In de proefperiode van iets meer dan een jaar heb ik velen gesproken en een beetje leren kennen. Samen leveren we als Ferm Werk een zinvolle bijdrage voor inwoners en bedrijven. Ik ben er trots op om deel uit te kunnen maken van het team Ferm Werk.