Dyslexie Tekst formaat AAA

Extra’s bij laag inkomen

Soms zijn er onverwachte, extra uitgaven.

Voor mensen met een laag inkomen is het vaak lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom zijn er verschillende regelingen om een laag inkomen aan te vullen.
Hiernaast ziet u verschillende regelingen die Ferm Werk uitvoert. Als u hierop klikt leest u meer informatie.

Folder 'Extra's bij laag inkomen'

De gemeenten Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort en Oudewater vinden het belangrijk dat alle inwoners mee kunnen doen, ook degenen met weinig inkomen. Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de regelingen om vergoedingen te krijgen.
Ferm Werk heeft daarvoor een folder gemaakt waarin de verschillende regelingen bij elkaar zijn gezet.
U leest hierin over de landelijke regelingen maar ook  over de regelingen in uw gemeente. Een deel daarvan wordt uitgevoerd door Ferm Werk.
Wilt u de folder lezen? Klik dan op deze link. U kunt de folder ook ophalen bij Ferm Werk.

Wat een laag inkomen is, hangt af van uw gezinssituatie en leeftijd. Bekijk daarvoor het Overzicht inkomens- en vermogensgrenzen (bedragen per 1 januari 2022).

extras bij laag inkomen

Kijk ook eens op https://www.startpunt geldzaken.nl/woerden.  Op deze website kunt u na het invullen van een aantal vragen zien van welke (landelijke) regelingen u gebruik kunt maken. Daarnaast staat er veel informatie op de website over hoe u slim met uw geld om kan gaan.

Heeft u plotseling geen of minder inkomen door de coronacrisis? In de speciale Nibud Geldkrant Minder inkomen leest u tips, adviezen en meer