Dyslexie Tekst formaat AAA

Werk uitbesteden

Ferm Werk voert ook werkzaamheden uit in opdracht van derden. Zoals verpakking, digitalisering van documenten, assemblage en groenvoorziening.

Waarom leveren we deze diensten?
Bedrijven hebben soms eenmalige of terugkerende klussen waarvoor binnen de eigen organisatie geen plek of geen tijd is. Dan kunnen wij bijspringen en een economische oplossing aanbieden door zulke werkzaamheden in opdracht uit te voeren.

Er is nog een belangrijke reden om werk aan te nemen. Ferm Werk biedt aan een grote groep mensen beschut werk of een arbeidsmatige dagbesteding. Daarbij ligt de nadruk op arbeidsdeelname door mensen die anders zonder werk thuis zitten.

Werken naar vermogen
Ferm Werk zorgt voor de juiste werkomstandigheden waardoor deze mensen toch kunnen meedoen. We noemen dit “werken naar vermogen”. Het geeft ze bovendien een plek in onze samenleving en het zorgt voor voldoening en plezier.

Door subsidie en voorzieningen kunnen we uitgevoerde werkzaamheden voor gangbare tarieven aanbieden. Teambegeleiders zorgen dat de werkzaamheden volgens de afspraken worden uitgevoerd. U het werk, wij de mensen, samen het resultaat.
 

Wilt u meer informatie of ziet u mogelijkheden? Neem dan contact op met info@fermwerk.nl.