Dyslexie Tekst formaat AAA

Repro

Werkgevers kunnen hun print- en drukwerk, de zogenoemde Reprowerkzaamheden, aan Ferm Werk uitbesteden. U kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

Volume printen
Het printen van opdrachten in kleine en grote aantallen. Onze grote printmachines zijn in staat om grote volumes in korte tijd te verwerken maar ook kleine aantallen kunnen snel en flexibel verwerkt worden. Ook zijn er een legio aan mogelijkheden betreffende het papier. Van 80 grams tot 300 grams papier, van wit tot vele soorten kleuren maar ook transparante dragers of etiketten.

Gepersonaliseerd printen
Onze printers, onze computerprogramma’s en onze medewerkers zorgen voor een perfecte verwerking van uw gepersonaliseerde printopdrachten. Veel geadresseerde brieven, etiketten of folders worden bij ons geprint en verder postaal verwerkt

Etiketten printen
Vanuit de grote ervaring in het verpakken van allerlei soorten snoep is er een specialisme ontstaan met betrekking tot het printen van labels en etiketten. De snoeppotten, de dozen en ander verpakkingsmateriaal moeten allemaal voorzien worden van etiketten en labels met daarop informatie over de inhoud, houdbaarheidsdatum, EAN code, etc.
Snelheid en precies zijn, dat zijn de eigenschappen die hier nodig zijn en door jarenlange ervaring zijn wij in staat om deze complexe opdrachten goed te verwerken.

Grafische afwerking
Vaak is een printopdracht nog niet klaar na het printen en dient er nog een nabewerking gedaan te worden. Bijvoorbeeld, het brocheren van een geprint boekje met 2 nietjes is de rug of de bladen voorzien van 2 of 4 boorgaten zodat ze in een ringmap kunnen worden ingehangen. Vele afwerkingsmogelijkheden zijn mogelijk, vele “in-line” op onze printers maar ook veel mogelijkheden op andere randapparatuur; plastificeren, lijmen, snijden, boren, perforeren, etc.

Handwerk
Kan een opdracht niet verwerkt worden via onze randapparatuur dan gaan we over op handwerk. Met de hand vergaren, folders of mappen handmatig vouwen, verschillende folders en brieven samenvoegen en insteken in envelop of mappen. Postale verwerking van mailings. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er weinig opdrachten “onmogelijk” zijn.

 

Voor meer informatie en uitleg over onze manier van werken kunt u mailen naar repromail@fermwerk.nl