Vacatures bij Ferm Werk

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Ferm Werk als werkgever!

Heb je interesse in werken bij Ferm Werk, maar vind je hier geen geschikte vacatures voor jou? Stuur dan een open sollicitatie om ons te laten weten waarom jij zo goed bij ons past!

Wil jij elke dag verschil maken? Kom dan bij ons werken als Trajectbegeleider voor 36 uur per week

Wie zijn wij?

Ferm Werk is de uitvoeringsorganisatie voor participatie, werk & inkomen van de gemeenten Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort en Oudewater. Namens deze gemeenten voeren we onder andere de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de Participatiewet uit. We helpen werkgevers bij het vinden van goede medewerkers en werkzoekenden bij het vinden van een passende baan. Zorgen dat mensen naar vermogen mee kunnen doen in de maatschappij. Daar zijn we goed in.

Bij Ferm Werk maken we het verschil op basis van gelijkwaardigheid, positieve impulsen en geloven in elkaar. We zetten onze ervaring in, niet ons oordeel. Onze inzet en vakkennis zijn erop gericht mensen nieuwe energie te geven en in beweging te krijgen.

 

Wat ga je bij ons doen?

Je komt te werken op de afdeling Intern. De afdeling Intern biedt zo’n 100 doelgroep medewerkers en deelnemers in trajecten zinvol, uitdagend en passend werk. Met alle leidinggevenden weten we het werk zo efficiënt mogelijk te organiseren om de financiële doelstellingen te behalen. Tegelijkertijd ligt de focus op inzicht krijgen in de competenties van doelgroep medewerkers, deze verder te ontwikkelen en nieuwe competenties aan te leren. Het realiseren van de ontwikkelingsdoelstelling van de afdeling Intern is één van je kerntaken.

Samen met de praktijkopleiders ben je verantwoordelijk voor het coachen, begeleiden, trainen en ontwikkelen van de doelgroep medewerkers en de deelnemers van trajecten die op de verschillende afdelingen van Intern zijn geplaatst. Je bewaakt de voortgang bij complexe ontwikkelings-, functionerings- en verzuimtrajecten. Daarbij signaleer je knelpunten, draagt oplossingen aan en blijft actief betrokken.

Je levert een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van de afdeling. Je initieert procesverbeteringen en signaleert veranderingen in de behoeftes van de doelgroep medewerkers. Signalen omtrent ontwikkeling, verzuim, door- en uitstroom, trainingen, functioneren zet je om in concrete verbetervoorstellen. Je neemt deel aan projecten, levert een actieve bijdrage bij werk-leerlijnen en initieert ontwikkelings- en begeleidingsmethoden.
 

Wat vragen wij van je?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Coachende en begeleidende ervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met de doelgroep
 • Inzicht hebben in mogelijkheden richting arbeidsparticipatie en ontwikkeling
 • Kunnen omgaan met tegengestelde belangen
 • Kunnen motiveren en omgaan met weerstand
 • Je bent een teamspeler
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden
 • Je hebt een helikopterview
   

Wat bieden wij jou?

Bij Ferm Werk zet iedereen zich in voor hetzelfde doel: alle mensen in de maatschappij mee laten doen naar eigen vermogen. We bieden een werkomgeving waarin we elkaar inspireren, motiveren, verantwoordelijkheid nemen en feedback durven geven. Je werkt samen met collega’s die verstand van zaken hebben. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen en er is voldoende ruimte voor het nemen van initiatieven. Proactiviteit waarderen wij zeer!

We hebben een goed pakket arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je ervaring begin je in aanloopschaal 8 conform cao SGO (maximaal € 3.732,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur). Bij goed functioneren of ruime werkervaring in een vergelijkbare functie kun je naar salarisschaal 9 (maximaal € 4.208,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur).

Ons aanbod bevat ook fijne extra voorwaarden zoals o.a. een goede reiskostenvergoeding, Individueel Keuzebudget (IKB), studiekostenregeling, korting op collectieve ziektekostenverzekering en overige verzekeringen.
Wij werken vanuit ons kantoor in Woerden, maar zijn ook gestart met hybride werken.

 

Enthousiast geworden?

Mail dan je CV en motivatiebrief uiterlijk zondag 5 juni naar sollicitaties@fermwerk.nl ter attentie van Merel van Westrhenen, personeelsconsulent. Informatie betreffende de functie kun je opvragen bij Hans van der Meer, teammanager Intern. Hij is bereikbaar op ( 06-28233131

Na screening van de binnengekomen reacties volgt een uitnodiging voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op 15, 16 en 17 juni. Een referentiecheck en assessment kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Hebben wij op dit moment geen (passende) vacature voor jou, maar wil je wel graag bij Ferm Werk werken?  
Mail dan een open sollicitatie met je CV naar sollicitaties@fermwerk.nl. We bewaren je gegevens zes maanden in onze database. Mochten we in die tijd een passende functie voor jou hebben, dan nemen we contact met je op.

Blijf vooral ook zelf onze website en de vacatures in de gaten houden.